Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı, sadece yangın ve yamanın yayılmasını diremek midein dahili olarak hulliyatldıkları ve tasarlandıkları ciğerin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın asayiş bapsı da hiçbir noktada engellenmez.

Sülale ve daire kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Skolastik örgülarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (mektep, allıkışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın bapsı montajı teknikleri dair kadimî eğitimlere tabi tutularak teorik detayları vüruttirilmekte meydana getirilen montajlar Yangın kapısı montaj teknikleri ve kontrolör eğitimi sertifikası kâin fen personellerimiz tarafından kontrolör edilmektedir.

Yangın bapsı ivedili çıkış muhtevain kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim Yangın Merdiveni Kapısı noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler hane önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Eder büyüklükı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında arsa aldığından güvenli olmanızı isteriz. Sebepleri özge bir blog alfabemızda açıklayacağız.

kaynağı bileğmeslektir]

Bapnın estetik dokuması ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page